1. Hoelang duurt het alvorens ik mijn pakje ontvang?

Alle bestellingen worden met de grootste zorg behandeld en -indien mogelijk- nog dezelfde dag verzonden. De bestelling wordt aan huis geleverd tussen de 24h en 48h na bestelling.

2. Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Voor België en Luxemburg betaal je €6,95 verzendkosten, voor Nederland betaal je 7,95€ voor elke bestelling onder de €100. Vanaf €100 betaal je geen verzendkosten.

Voor Duitsland en Frankrijk betaal je €12,95 verzendkosten voor elke bestelling onder de €200. Vanaf €200 betaal je geen verzendkosten.

Voor andere landen worden de verzendkosten berekend tijdens het bestelproces.

Geldig voor colli's < 3,5kg.

3. Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van levering laat de postbode / transporteur een uitnodiging achter in de brievenbus. Je kan je bestelling dan afhalen op het postkantoor, een pick-up store of op een afgesproken plaats. Je kan uiteraard ook een tweede aanbieding vragen.

4. Kan ik de producten komen afhalen?

Jazeker, maar wel graag op afspraak. Contacteer ons voor het maken van een afspraak. Je kan dan de gewenste producten komen afhalen op het afgesproken tijdstip op ons adres te Waasmunster. Je vindt onze gegevens op onze contactpagina.

5. Is bestellen via de website veilig?

Ja. Wij maken gebruik van een sterk beveiligd betalingsplatform waardoor je gemakkelijk en uiterst veilig de bestelling kan afronden.


© 2021 Team Silver | Van Eyckpark 4, 9250 Waasmunster (België) | BE 0759.719.638 | info@teamsilver.be
nieuwsbrief | verkoopsvoorwaarden | privacy policy | cookie policy | sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Team Silver gebruik van cookies. Meer informatie   OK