Team Silver bracht me mee naar de top!

Mijn naam is Erland Schönberger, drijvende kracht achter Schönberger-herbrontrips. Als ondernemer, zaakvoerder, vader, echtgenoot, sportman, ontbrak het mij op een gegeven moment volledig aan me-time, misschien herkenbaar voor velen onder ons. Vanuit die confrontatie en vanuit mijn overtuiging dat je via inspanning komt tot ontspanning (en zo herbront) had ik besloten om in juni 2021 enkele vier-duizenders te gaan beklimmen in het Montarossa-massief. Een hele uitdaging!

De laatste jaren ben ik personal trainer, en via mijn background (squashwereld, 10 jaar lang A-internationaal gespeeld, tot 15 jaar terug) ben ik steeds wel fysiek actief gebleven maar misschien niet voldoende voor deze nieuwe uitdaging op mijn leeftijd van 54 jaar...

Om mezelf perfect voor te bereiden op deze toch wel intense tocht van 5 dagen, zowel fysiek als mentaal, had ik een stappenplan van 6 maand uitgewerkt waarbij Team Silver de -belangrijkste- laatste 3 voorbereidingsmaanden perfect kon aanvullen. Team Silver diende niet alleen voor fysieke inspanningen te ondersteunen maar vooral ook voor herstel van je spieren tijdens deze zware weken van trainen. Je merkte toch al snel dat 54 jaar géén 34 jaar meer is en nu net daar kon Team Silver perfect bijdragen en ondersteunen.

Mijn doel heb ik gehaald einde juni met het volbrengen van de ‘ Spaghetti-Runde‘, vier toppen boven de vierduizend meter met als hoogtepunt de Coppa Signal op 4570m met dank aan Team Silver.

Erland Schönberger


"Terug op de fiets na Covid"

Eind april 2021, was het voor mij totaal onverwacht ook ineens daar: Covid ... met dank aan mijn zoon, zijn school ... :-)

Gedurende 1,5 à 2 weken heb ik me heel slecht gevoeld: barstende, niet aflatende hoofdpijn, overal spierpijn, koorts. Alle energie was verdwenen, elke stap kostte moeite, totaal geen eetlust,... ik zat echt diep.

We zijn nu begin juni en na twee eerdere, schuchtere fietsritjes, heb ik terug een eerste volwaardige trainingsrit met de vrienden achter de rug: 75km en 850 hoogtemeters aan een meer dan bevredigend tempo. En misschien nog belangrijker, nog zin in mèèr...

Ik ben ervan overtuigd dat Team Silver en de combinatie van jullie Energy en de Vitality formula mij geholpen hebben om sneller dan verwacht en verhoopt opnieuw op de fiets te zitten.

Sneller terug weerstand opgebouwd en de vermoeidheid uit mijn lichaam geholpen.

Ik ben een fan.

D, 52 jaar, Antwerpen


“Op je twintigste...”

Op je twintigste zou je de ervaring moeten hebben die je op je vijftigste hebt ... en op je vijftigste de kracht en de lichaamsbouw die je op je twintigste hebt. 
 

  Een vijftiger
“Winners”

Winners never quit, and quitters never win!

  Vince Lombardi
“Age”

Age is no barrier. It’s a limitation you put on your mind.

  Jackie Joyner-Kersee
“......... winners never quit, and quitters never win .........”   Vince Lombardi
“Age is no barrier. It’s a limitation you put on your mind.”   Jackie Joyner-Kersee
“Op je twintigste zou je de ervaring moeten hebben die je op je vijftigste hebt ... en op je vijftigste de kracht en de lichaamsbouw die je op je twintigste hebt. ”   Een vijftiger

© 2021 Team Silver | Van Eyckpark 4, 9250 Waasmunster (België) | BE 0759.719.638 | info@teamsilver.be
nieuwsbrief | verkoopsvoorwaarden | privacy policy | cookie policy | sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Team Silver gebruik van cookies. Meer informatie   OK