We zijn een team met passie voor sport en, ondanks de zilvergrijze haren die we meedragen, blijven we genieten van elke training, van elke prestatie, alleen, samen met vrienden, of met andere sportievelingen die we onderweg tegenkomen. De gouden medaille, de marathon of de granfondo winnen hoeft niet per se, maar onze tijden of onze snelheid en onze uithouding, die willen we wel nog graag verbeteren. 

Daarenboven willen we als Team Silver blijven genieten van het sporten op een enthousiaste en leuke manier. En dat willen en zullen we zo lang mogelijk blijven doen!

 

Team Silver enjoys sports longer!


Omdat we willen dat alle mensen - ook op ietwat latere leeftijd- blijven genieten van (intensief) sporten, creëerden wij eerlijke en natuurlijke voedingssupplementen op maat van alle sporters, ongeacht de leeftijd. 

Voor hen, en dus ook voor onszelf, zijn we op zoek gegaan naar de meest ideale samenstelling en dosering met de meest pure ingrediënten om de veroudering van ons lichaam op de juiste manier te compenseren voor, tijdens en na de sportieve prestaties

Want Team Silver, de jonge en sportieve 45-ers, dat zijn wij: Bert en David. Van jongs af actief met sport bezig en een ruime ervaring in de wereld van natuurlijke voedingssupplementen en voedingsmiddelen. Maar misschien nog belangrijker: Team Silver is geboren uit onze eigen zoektocht en ervaringen. 


Tijdens onze fietstochten langs Vlaamse wegen met de blik op de hartslag- en cadansmeter en pratend over de dingen des levens, begonnen een tijd geleden toch meer en meer verzuchtingen de kop op te steken over leeftijd, recuperatie, lagere gemiddelde snelheden, stijvere spieren en steeds steilere klimmetjes. Hoe konden we ons lichaam, en onszelf, helpen om op z’n minst dezelfde prestaties te blijven leveren? Ondanks de extra jaartjes die inmiddels op de teller stonden.  Op welke manier konden we desondanks toch evenveel blijven genieten van het sporten?

En op het einde van zo’n trainingstochtje sprak Bert de gevleugelde woorden uit: ‘ENJOY SPORTS LONGER’

Het bleek nadien de start van ons verhaal ... en de slogan van Team Silver!


SPRING IN ONS WIEL ...

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!

Wees gerust ... wij delen enkel toffe verhalen en goeie tips van en voor prestatiegerichte 45-plussers 

ja ik schrijf me in voor de  nieuwsbrief  
“Op je twintigste zou je de ervaring moeten hebben die je op je vijftigste hebt ... en op je vijftigste de kracht en de lichaamsbouw die je op je twintigste hebt. ”   Een vijftiger
“Age is no barrier. It’s a limitation you put on your mind.”   Jackie Joyner-Kersee
“......... winners never quit, and quitters never win .........”   Vince Lombardi

© 2021 Team Silver | Van Eyckpark 4, 9250 Waasmunster (België) | BE 0759.719.638 | info@teamsilver.be
nieuwsbrief | verkoopsvoorwaarden | privacy policy | cookie policy | sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Team Silver gebruik van cookies. Meer informatie   OK